jangan follow rapat sangat

Saturday, February 26, 2011

Bai bai pengawas..

Gua yang paling tampan sekali beb... macam best ja, no: 2 belah kiri... haha...

Gua memang dah lama rancang nak letak jawatan pengawas sekolah ni beb.. tak rock la hensem camni jadi skema... haha... Dari taun lepas lagi, tapi bapak gua halang ngan kaki beb... Dia cakap jadi pengawas bagos... tu taun lepas punya stori beb...

Selasa lepas, cikgu pengawas gua berleter panjang dan adakan satu peraturan baru.. *sorang buat salah, semua kena hukuman yang sama*

Lepas tu, hari khamis lepas sepatutnya semua pengawas lelaki kena rotan kat punggong sebanyak 3 kali.. Gua yang tak bersalah ni pun kena ka beb? Aduh.. bapak gua hangin satu badan, panas dibuatnya.. Dia pulak yang suruh gua letak jawatan sebagai pengawas sekolah.. Sebab? Jadi pengawas ni banyak bagi gua tekanan yang mengganggu gua nak berlajar.. boleh kencing manis beb, dah la gua nak spm tahun ni.... haha...

17 tahun gua hidup merantau dalam alam bapak gua, tak pernah lagi la bapak gua rotankan gua... Penyepak pernah laa.. haha... Gua rasa, gua stop dulu la setakat ni beb... Gua panas nih, nak buat part time jap...

Assalamualaikum..~

4 comments:

Nur Hidayah said...

shafiq , ta rase rugi ke resign ? sayang ouh sijil .

Nur Shafiq . . said...

sayang sayang la jugak..
Tapi aku sayang lagi pelajaran aku.. haha..

Chocolate Strawberry said...

weyh..biaq btoi ang kna pkui kt punggung?3 kli plak tu...ha?btoi ka?btoi ka?btoi ka?

Nur Shafiq . . said...

haha..
ngok ngek toi ar ang nih.. Peraturan baru laar...
Memang akan kena, tapi tak kena lagi pon, coming soon.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...