jangan follow rapat sangat

Sunday, August 22, 2010

Final Fantasy XIII

Final Fantasy XIII.. ( PS3 )

       Um.. Layan jugak game nih.. Pak Su aku pinjam CD game ni dekat kawan dia.. Cuba try test main tengok, kalau best baru boleh beli.. Aku tengok abang aku main game tu best jugak la.. Tapi kepala otak kena strategik laa.. Game ni gambar memamg klear arh.. Tapi, gameplay ja pening sikit.. Apa apa pon, layan ja laa... K arh, dah nak buka posa dah.. Aku nak p tolong mak tok aku jap..
Salam..

2 comments:

Pak Long said...

Salam,
Belajaq kena gak nak Shafiq oii... hehe...

Nur Shafiq . . said...

Salam..
Insyallah Pak Long..
Pelajaran Shafiq x tinggai ehh..
hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...